Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd

Yhteystiedot: James Xu

TEL: + 86-514-85166769

Moblie: +8615252792818

Fax: + 86-514-85166769

Sähköposti: info@absgoods.com


Kemiallinen kestävyys Abs Smooth Sheet

Kemiallinen kestävyys Abs Smooth Sheet

ABS-muovilevyt Kopolymeerien yhdistelmät antavat ABS-muovilevyille erinomaisen pinnan ulkonäön, joka on naarmuuntumatonta ja saatavana sileällä tai kuvioidulla pinnalla. ABS-muovilla on vahvempi, jäykempi ja kovempi ominaisuutensa kuin iskunkestävä polystyreeni (HIPS). ABS-muovi on ...

Tuotetiedot

ABS-muovilevyt

Kopolymeerien yhdistelmät antavat ABS-muovilevyille erinomaisen pinnan ulkonäön, joka on naarmuuntumatonta ja saatavana sileällä tai kuvioidulla pinnalla. ABS-muovilla on vahvempi, jäykempi ja kovempi ominaisuutensa kuin iskunkestävä polystyreeni (HIPS). ABS-muovilla on erinomainen vastustuskyky korkeille lämpötiloille ja kemikaaleille verrattuna HIPS: hen. ABS on kevyt ja jäykkä materiaali, jota käytetään useissa sovelluksissa.

ABS-muovilevyjä voidaan käsitellä helposti ja monipuolisesti. Ne voidaan työstää, kääntyä, porata, jauhaa, sahata, tylsiä, leikata, reitittää ja leikata käyttäen suuria karbiinikärkisiä työkaluja. ABS voidaan valmistaa koneella arkistoimalla, hiomalla, hiomalla, hiuttamalla ja kiillottamalla.


ABS-muovilevyn sovellukset

  • Autojen sisä- ja ulkotilat

  • Ilma-alusten sisustus

  • Kodinkoneet

  • Arkkitehtoniset mallit ja prototyyppimallit

  • matkatavarat

  • Koneen osat ja rullat

  • Putket ja liittimet

  • tarjottimet


Hot Tags: Chemical Resistance Abs Smooth Sheet, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta, varastossa, osta alennus
Liittyvät tuotteet
Email Us
Tutkimus
Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd
Yangzhou Chengsen Plastic Co., Ltd. on ammattimainen tuotanto yritys omistautunut tuottamaan toimiva muovimateriaaleja. Yrityksemme on erikoistunut useita tuotantolinjoja.
Copyright © Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.